Vi vægter det faglige og sociale meget højt

Hvordan arbejder vi hos ipnordic?

At opfylde vores kunders ønsker og behov er vores fornemmeste opgave, og det danner grundlag for måden, vi arbejder på:

  • Vi er proaktive, griber muligheder og tager ansvar.
  • Vi er kundeorienterede og yder god og hurtig kundeservice, fordi vi samarbejder og holder, hvad vi lover. 
  • Vi arbejder i teams, respekterer og lytter til hinanden.
  • Vi er en del af hollandske Enreach, som også giver rig mulighed for international sparring. 

Hvad forventer vi af vores kolleger?

Vi er en udviklingsorienteret og ambitiøs virksomhed, der leverer intelligent telefoni til erhvervslivet. Derfor ansætter vi ildsjæle, der brænder for at yde en ekstra indsats, og som vil gå hele vejen for vores kunder.

For os er din uddannelse ikke afgørende. Vi vægter derimod evnen til at lære, et naturligt drive, teamspirit og erfaring højere.

Vi har en eksperimenterende tilgang til vores arbejde – og det samme forventer vi af dig.

Hvad kan du forvente som en del af #teamipnordic?

ipnordic er ikke blot en virksomhed, vi arbejder for, men noget vi arbejder sammen om – og det kan mærkes hver dag.

Hos ipnordic bliver din dag fyldt med spændende udfordringer og opgaver. Her er der højt til loftet, plads til store tanker, og du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i samarbejde med dine kolleger.

Hos ipnordic er vi en stor familie med et stærkt sammenhold, der gør, at arbejdsdagen bliver mere effektiv og endnu sjovere. Vi prioriterer et godt socialt miljø, og derfor afholder vi mange sociale arrangementer året rundt. Alt fra bowling, julefrokost og sommerfest til Ladywalk, Bike&Run og firmakaproning. Vi tilbyder også en lækker frokostordning med sund og velsmagende mad.

Godt fællesskab
Vi ses også i fritiden
Teamspirit
Vi løfter i flok
Udvikling
Et væld af muligheder
God omgangstone
Hyggelig og uformel
Frokostordning
God og sund
Jeg var så heldig at blive ansat af ipnordic igennem et kommuneprojekt for ledige. De gav mig chancen for at bevise mit værd, selvom jeg ikke har en IT-uddannelse. Det har siden ført til fast ansættelse med henblik på uddannelse som elev. ipnordic giver gerne ansvar hvis du er klar til at tage det, og giver dig mulighed for at udnytte netop dine individuelle kompetencer. Sammenholdet er stærkt og der er rig mulighed for at deltage i forskellige arrangementer såsom FirmaCS og firma-fodbold. 
Martin Wind
Supporter
Hos ipnordic har vi et stort fællesskab på tværs af afdelingerne, hvilket giver en sjov hverdag og de bedste firmaarrangementer. Derudover får man ansvar og møder nye spændende udfordringer stort set hver dag – og så har vi en kanonlækker madordning.
Rasmus Plehn
Supporter
Jeg er helt vild med de mange sociale bånd – det er en klar fordel for mit arbejde, at vi alle kender hinanden rigtig godt. Sammenholdet i den ekstra familie kan gøre selv den mest grå og kedelige mandag morgen rigtig god, fordi man glæder sig til at se sine kolleger igen!
Signe Johannesen
Marketing
ipnordic A/S
Nygade 17
DK-6300 Gråsten
Tlf.: 89 10 10 10
E-mail: hr@ipnordic.dk

Powered by Emply